ENCÀRRECS

“Tres estrelles en el meu firmament”

Tres estrelles al meu firmament destacada

El Racó la Montse

La Montse sempre em diu que li encanten les meves joies. I això, per mi, té molt de valor perquè ella durant un temps també va estudiar joieria. I com que l’Àlex, el seu marit, ho sap… doncs, de tant en tant, cau algun regal!
Aquest, però, va ser el primer que li vam fer. I va ser molt especial. Ell li volia regalar una joia que li escaigués, que s´hi sentís còmoda i la pogués portar també a diari.

ANEM PER PARTS...

Foto 2 Colors i textures potents
Foto 2. Colors i textures potents
Foto 3. A punt d'anar al foc !
Foto 3. A punt d'anar al foc !
Foto 4. Les "interioritats" abans de clavar les pedres
Foto 4. Les "interioritats" abans de clavar les pedres

EN CONSTRUCCIÓ...

Foto 5. Una gemma tan preciosa sols pot estar envoltada d'or !
Foto 5. Una gemma tan preciosa sols pot estar envoltada d'or !
Vam decidir fer un penjoll en plata, amb algun detall d’or i, com a pedra, posar-hi la gemma que a mi més m’enamora, la que més m’agrada de totes, una grandidierita (la veureu molt si passegeu per aquesta web!). A més a més, amb el seu color de cabell i ulls, li havia d’anar perfecte!!. (Foto 2)
L’Àlex, com sempre, va confiar plenament en mi en tot el que feia referència a disseny, decidir altres materials… tot. És tant d’agraïr aquesta confiança quan crees!.
Així doncs, la forma va ser com una gota posada a l’inrevés. La textura, feta mitjançant plata i or fusionats (una tècnica preciosa de fer) sobre la base de plata de llei (Foto 3). La grandidierita, que anava envoltada d’una boca d’or de 18ct, la vaig encastar a l’inversa. Com que la part inferior de la gemma (la culata) tenia una talla tan maca… vaig decidir de posar-la a la part visible, així tenia més volum i més facetes. (Fotos 4 i 5)

MÉS DETALLS DEL PROCÈS...

Foto 6. Tres estrelles brillants
Foto 6. Tres estrelles brillants
Foto 7. Tant amb cadena de plata oxidada, com a cordó de cuir... tant per al dia a dia, informal, com a detall més "festiu"
Foto 7. Tant amb cadena de plata oxidada, com a cordó de cuir... tant per al dia a dia, informal, com a detall més "festiu"

EL RESULTAT !

I llavors…. Llavors, els detalls que van venir després, eren tota l’explicació de la joia. Jo sabia que a la Montse li faria molta il.lusió aquest penjoll. Perquè li regalava l’Àlex. I jo volia que en aquesta peça hi hagués tot un món.
El seu món. Perquè així el podria portar amb ella, quan se’l pengés al coll.
Les “Tres estrelles en el meu firmament” són ells, són la seva família. 
El penjoll era per la Montse. Li regalava el seu company de vida. I les tres estrelles, els tres petits diamants, són els seus tres petits. Els dos que els hi ocupen tot el dia… i l’altra petita estrella que va marxar massa d’hora. Tots junts en el mateix firmament. 

El TESTIMONI...

la Montse

“M’encanta!!. Ja saps que té un valor simbòlic i també té molt de valor que l’hagis fet tu”. És tan maco que et diguin coses tan maques!.

Vols que et faci la teva joia única ?
Vofs fer-me un encàrrec personalitzat per algú que estimes?

Contacta amb mi i comparteix-me els detalls...

Item added to cart.
0 items - 0,00