ENCÀRRECS

◼️◾▪️L’aliança de la Nila!▪️◾◼️

Aliança Nila 9

El Racó la Nila

black medium squareblack medium-small squareblack small squareEn or blanc amb acabat negre. Un preciós diamant central acompanyat (a l’interior del braç de l’anell, en contacte amb la pell) de dos altres petits diamants simbolitzant els seus dos petits tresors. Un disseny totalment personalitzat! Un projecte molt maco de fer, tota una aventura, amb disseny clandestí, confinament pel mig, secrets molt ben portats per part de dues personetes i sorpresa al final! Agraïr-los a tots dos, a l’Héctor i a la Nila (també a l’àvia Tres, el fil conductor inicial ;-), la confiança, la paciència 😉 i la il.lusió. black small squareblack medium-small squareblack medium square

ANEM PER PARTS...

EN CONSTRUCCIÓ...

L’aliança era una sorpresa que l’Héctor li volia fer a la Nila. Havia de ser un anell de compromís actual, gens clàssic, amb personalitat, original. Ell s’havia donat compte que a ella li agradaven els anells negres. Molt més que els típics d’or. Així doncs, després de dubtar una mica, sospesar els pros i els contres… ens hi vam llençar de cap: havia de ser en or blanc, lacat en negre i amb un diamant important. També havia de tenir un disseny jove, fàcil de dur en qualsevol ocasió.
El resultat: una forma neta, àgil, que, la veritat, lacat en negre fa que el diamant talla brillant llueixi d’allò més.

MÉS DETALLS DEL PROCÈS...

EL RESULTAT !

Per fer-lo més personal, vaig voler incloure-hi algun detalls. Els seus tres tresors. L’anell era un regal de l’Héctor, ella ho recordaria cada cop que es mirés la mà. Però jo volia que les seves dues princeses (que ens van ajudar molt durant el procés, guardant el secret i sent partíceps de tot el moviment!) també hi fóssin reflexades.

I és així com, dins el braç de l’anell (en diem “braç” a l’anella en sí), en la seva part interior, en contacte amb el dit, hi ha dos diamantets, talla brillant, que les representen a les dues.

El TESTIMONI...

la Nila

Vols que et faci la teva joia única ?
Vofs fer-me un encàrrec personalitzat per algú que estimes?

Contacta amb mi i comparteix-me els detalls...

Item added to cart.
0 items - 0,00